Speciális arc kezelések

Speciális arc kezelések

Ráctalanító kezelés hialuronnal 90perc

Először is az arctejjel letisztított arcbőrt frimátor segítségével leradírozom, eltávolítom a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket, majd ultrahang segítségével hatóanyagokat juttatok a bőr alsóbb rétegeibe is. Ezek után egy kényeztető arcmasszázs következik. Végül tápláló pakolást helyezek fel  az arcbőrre, amit 20 perc hatóidő után lemosok. Kezelésem befejező lépéseként fényvédő krémet használok.

Ehhez a kezeléshez az Ilcsi Anti ageing és hialuron termékcsaládot használom!

Tisztító kezelés (Nagykezelés) 150perc

Először is az arctejjel letisztított arcbőrt frimátor segítségével leradírozom, eltávolítom a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket, 20-25 perc felpuhító gőz után elvégzem a tisztítást, majd ultrahang segítségével hatóanyagokat juttatok a bőr alsóbb rétegeibe is. Ezek után egy kényeztető arcmasszázs következik. Végül összehúzó pakolást helyezek fel  az arcbőrre, amit 20 perc hatóidő után lemosok. Kezelésem befejező lépéseként fényvédő krémet használok.

Halványító kezelés a növények erejével  80perc

Először is az arctejjel letisztított arcbőrt frimátor segítségével leradírozom, eltávolítom a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket. Ezek után egyenletes vastagságban felteszek egy halványító zselét amire gézmaszkot rakok, 15-20 perc hatóidő után lehúzok!  Végül halványító pakolást helyezek fel  az arcbőrre, amit arcvasalóval a bőr mélyebb rétegeibe juttatok. Kezelésem befejező lépéseként fényvédő krémet használok.

Kiskezelés (Bőrtipusnak megfelelően) 60perc

Először is az arctejjel letisztított arcbőrt frimátor segítségével leradírozom, eltávolítom a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket, majd ultrahang segítségével hatóanyagokat juttatok a bőr alsóbb rétegeibe is. Ezek után egy kényeztető arcmasszázs következik. Kezelésem befejező lépéseként fényvédő krémet használok.

Foglalás

Címünk

Kinizsi utca 2-4.
5600 Békéscsaba,

  • INSTAGRAM

    Nézd meg az instánkat

  • FACEBOOK

    Látogass el a facebook oldalunkra

Pályázat -GINOP-5.1.9-17