Speciális arc kezelések

Speciális arc kezelések

Germaine de Cappuccini Timexpert Lift(in) 

Innovatív újdonság a bőröregedés elleni kezelésben, a bőrszerkezet támasztószöveteinek regenerálásában. A bőr mélyén olyan hatást fejt ki, amely a bőrfelszínen erős liftinghatásként jelentkezik. Az exkluzív V-Mátrix technológia visszaállítja a bőr belső szerkezetét, újra feszessé, simává és formássá teszi az arcot. Hatóanyagai közül kiemelkedik a mandulafűből kivont tisztított oligoszacharidok, melyek aktiválják a kollagén termelést,valamint az oxytalan, amely nagymértékben vissza állítja a bőr rugalmasságát. A kezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, kitölti és simává teszi az arcot, vissza adja a bőr puhaságát! 

Kinek ajánlom: 

-Azoknak a vendégeknek akik még nem szeretnének arcplasztikát

-Az orvosi lifting kezelések kozmetikai alternatívájaként

-40 éves kor felett mindenkinek, akinek lifting hatású kezelésre van szüksége

Kezelés időtartama: 75perc

Germaine De Cappucini Royal Jelly méhpempő erejével

Ez a termékcsalád újszerű megközelítést kínál a méhpempőalapú bőrápolásra a bőr optimális ellenálló képességének regenerálódása érdekében.

A méhpempő egy egyedülálló természetes elixír, a Wolfiporia Extensa pedig egy gombafajta, amelynek kivételesen erős öregedésgátló hatása van és közvetlenül a bőr „szívéig”, azaz a bőrsejtekig hatol be. Itt jelentősen befolyásolja a bőr kohézióját és így visszaállítja a bőr ellenálló képességét. 

A méhpempő és a Wolfiporia Extensa kettőse számos kedvező hatást gyakorol a bőrre:

• A kezelés után a bőr felkészülten száll szembe a hétköznapi stressz külső hatásaival.

• Megújítja természetes ellenálló képességét a negatív hatásokkal szemben.

• Visszanyeri optimális ellenállását, azaz nem lesz érzékeny a külső negatív hatásokra, és gyorsabban regenerálódik.

Kinek ajánlom: 

• Valamennyi, a stressz, a fáradtság és a korai öregedés jeleit mutató bőrtípusra.

• Az ultraibolya sugárzás, a légszennyezés, a nedvesség, a depiláció stb. negatív hatásainak kitett bőr kezelésére.

• 35 évnél idősebb ügyfelek számára.

• Alkalmas egész évben történő használatra.

Kezelés időtartama: 75perc

Germaine De Capuccini Timexpert Radiance C+  

Szabadalmazott HLG-nanopolimer: meghatszorozza a tiszta C-vitamin hatását. (Klinikailag tesztelt!) Ez a hialuronsavból, lizinből és glutaminsavból álló összetevő hidratálja és táplálja a bőrsejteket, valamint felszabadítja a hatóanyagokat egy antioxidáns komplett hatását kifejtve.

E-vitamin és ferulinsav: már magukban is kiváló antioxidáns hatóanyagok, de kombinálva a C-vitaminnal exponenciálisan megnő a hatásuk, ezzel biztosítva a szabadgyökök elleni komplett hatást. E kiváló antioxidánsok szinergiája jótékony hatással van a bőrre, megvédve annak különböző belső szerkezeteit.

Kinek ajánlom: 

• A korai öregedés jeleit mutatató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében.

• Fakó, fáradt bőrre.

Kezelés időtartama: 75perc

Germaine De Cappucini Timexpert Hydraluronic 

A Germaine de Capuccini kifejlesztett egy innovatív, valamint forradalmian hidratáló és bőrfeltöltő kezelést, amely lehetővé teszi a bőr hialuronsav tartalékainak helyreállítását és megőrzését.

A hialuronsav + HLG egyesülésének eredménye a hidratálás és a bőrfeltöltés. Emellett a formulák olyan aktív hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyek a szinergikus hatásuknak köszönhetően tovább fokozzák a formulák hatékonyságát:

HIDRATÁLÁS ÉS BŐRFELTÖLTÉS + TÖMÖREBB BŐR + VÉDELEM.

Kinek ajánlom:

  • Minden bőrtípusra ami dehidratált, legyen az száraz normál vagy zsíros bőr
  • Különleges alkalmakra, ha a cél ragyogóbb és hidratálót bőr elérése
  • Ideális érzékeny bőrre és ONKOLÓGIAI betegek számára is

Kezelés időtartama: 75perc

Kémiai peelingek 

A Mesosystem kémiai peelingjei kiválóak a ráncok, aknéból eredő hegek, rosacea, májfoltok és fénykárosodás okozta bőrelváltozások eltávolítására. A különböző tipusú, koncentrációjú és intenzitású peelingek kiválasztása és alkalmazása a kezelésre szorult vendég bőrelváltozásától függ.

A kezelés minden esetben egyénre szabott! 

Kezelés időtartama: 90perc 

Tisztító kezelés (Nagykezelés)

Először is az arctejjel letisztított arcbőrt frimátor segítségével leradírozom, eltávolítom a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket, 20-25 perc felpuhító gőz után elvégzem a tisztítást, majd ultrahang segítségével hatóanyagokat juttatok a bőr alsóbb rétegeibe is. Ezek után egy kényeztető arcmasszázs következik. Végül összehúzó pakolást helyezek fel  az arcbőrre, amit 20 perc hatóidő után lemosok. Kezelésem befejező lépéseként fényvédő krémet használok.

Kezelés időtartama: 150perc 

Kiskezelés (Bőrtipusnak megfelelően)

Először is az arctejjel letisztított arcbőrt frimátor segítségével leradírozom, eltávolítom a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket, majd ultrahang segítségével hatóanyagokat juttatok a bőr alsóbb rétegeibe is. Ezek után egy kényeztető arcmasszázs következik. Kezelésem befejező lépéseként fényvédő krémet használok.

Kezelés időtartama: 60perc 

Foglalás

Címünk

Kinizsi utca 2-4.
5600 Békéscsaba,

  • INSTAGRAM

    Nézd meg az instánkat

  • FACEBOOK

    Látogass el a facebook oldalunkra