Cukorgyanta

Cukorgyanta

A hagyományos gyantákba beletapadhat az élő bőrsejt is, ami a bőr traumájához vezethet. A cukorgyanta kíméletesebb. A hagyományos gyanta magas hőmérsékleten működik, a cukorgyantát testhőmérsékletűre melegítjük, így kizárt az égési sérülés veszélye. Nem károsítja az ép hámréteget, a cukorpasztába csak a szőrszál maga, és az elhalt hámsejtek tapadnak bele, ennek köszönhetően bőre selymessé válik a kezelést követően.

A cukorpaszta egyszerűen vízzel lemosható. Nem teszi tönkre a ruhánkat, ha véletlenül beleragadna.

A szőrtelenítés után esetlegesen a bőrön maradt cukorpasztát nem kell sebbenzinnel vagy egyéb bőr irritációt okozható oldószerekkel eltávolítani. Elég egy egyszerű zuhanyzás az lemosáshoz.

A cukorpaszta nem okoz allergiás tüneteket, hiszen teljesen természetes. A paszta cukorból és vízből készül.

A cukorgyanta tökéletes eredményt nyújt. A hagyományos gyantához a kezelés minimum 5-10 mm-es szőrhosszúságot igényel, a cukorpaszta a rövid szőrszálakat is eltávolítja.

A hagyományos gyanta visszafelé, azaz a növekedési irány ellenében tépi ki a szőrt. Ezért előfordulhat, hogy a szálak egy része beletörik a tüszőbe. A cukorpaszta alkalmas arra, hogy a szőr növekedésével azonos irányban, a legkisebb fájdalmat okozva a vendégnek, tökéletesen eltávolítsa a szőrt, az egészen rövideket is. Így a szőrtelenítés cukorpaszta/cukorgyanta segítségével tartós, hiszen a rövid szálakat is eltávolítja.

Az általam használt cukorpaszta/cukorgyanta ősi receptek továbbfejlesztésével készült a modern idők szépségszalonjainak elvárásaihoz igazodva. A cukorpasztát az arc és a test szőrzetének eltávolításához ajánlom nők és férfiak számára.

Foglalás

Címünk

Kinizsi utca 2-4.
5600 Békéscsaba,

  • INSTAGRAM

    Nézd meg az instánkat

  • FACEBOOK

    Látogass el a facebook oldalunkra